Over ons

Hartelijk welkom op onze website Balibatiks.nl  Wij vinden het leuk dat u onze website bezoekt. Hieronder stellen wij ons voor: 

Wij zijn Francis en Resmi. Als broer en zus hebben wij altijd al een band met Indonesië gehad. 

Ik, Resmi, ben in Maart 1982 geadopteerd uit Indonesië en als bijna 5 jarige in een liefdevol Nederlands gezin terecht gekomen. 

Beiden zijn wij al een paar keer op vakantie geweest op het zonovergoten mooie eiland Bali. Een perfecte vakantie bestemming waar je heerlijk kan ontspannen en genieten van cultuur, natuur, rijst terrassen en gigantische Buddha tempels. Niet te vergeten dat je daar ook nog eens heerlijk kan eten…je snapt wel dat het niet moeilijk is om verliefd te worden op het eiland Bali.

Bali is het westelijkste eiland van de kleine Soenda-eilanden en behoort toe aan het land Indonesië. De economie van Bali rust hoofdzakelijk op het toerisme. Door de pandemie zitten nu meer dan 95% van de werknemers, in de toeristische sector, zonder inkomen. Het toerisme op het eiland Bali ligt door Corona compleet stil. 
Het begin van de COVID-19 pandemie leidde ertoe dat grote delen van het land werden afgesloten en er talloze bedrijfssluitingen volgden die miljoenen werknemers in de werkloosheid joeg. De mensen hebben het zwaar en vandaar dat wij deze website tot leven hebben geroepen om onze connecties daar van werk te voorzien om zo deze moeilijke tijd door te komen. 

Tijdens onze reis naar Bali hebben wij hartelijke mensen ontmoet waar we nog steeds goed contact mee hebben. Wij zouden graag iets voor hen willen betekenen en dat kunnen we doen om hen op deze manier van werk te voorzien, waardoor ze inkomsten hebben. 

Wij vinden het prettig als u meedenkt. Heeft u ideeën over nieuwe producten, die we eventueel aan ons assortiment toe kunnen voegen, laat het ons weten.

Cart
Your cart is currently empty.